Gelish laki

Gelish laki za popolne nohte

Če si želite imeti popolne nohte, kakršne imajo različne slavne osebe in zvezdnice, potem so kakovostni gelish laki prava izbira za vas. So namreč zelo odporni na kakršne koli praske, razpoke ali krušenje, takšna manikira pa zato zdrži zelo, zelo dolgo časa. Tako se vam ne bo treba kar naprej ukvarjati z nego nohtov in paziti na to, da se vam lak ne bo odkrušil, ampak boste vedno videti urejene in modne, vaši nohti pa bodo videti lepo urejeni.

Kakšno barvo laka izbrati?

Gelish laki za nohte so na voljo v številnih barvnih odtenkih, med katerimi lahko izbirate. Tako imate na izbiro obilo različnih možnosti. Barva laka je tako odvisna samo od vaših želja in od tega, kaj vam najbolj ustreza glede na vaš modni slog, stil oblačenja, okus, najljubše barve, barvno paleto, ki vam pristoji glede na barvo las, oči, polti itd.

Po želji lahko nohte še dodatno okrasite z različnimi dodatki za nail art. Največkrat so to različne majhne nalepke ali kristalčki, ki še polepšajo vaše nohte in jih naredijo unikatne. Večina žensk se za takšno manikiro odloči predvsem za nekatere posebne priložnosti, kot so poroka, podelitev diplome, maturantski ples ter druge slavnostne prireditve, pa tudi za praznovanje okroglih rojstnih dni in raznih obletnic, ko hočete zares zablesteti.

Kako se uporabljajo gelish laki?

Za določene vrste lakov je potrebna posebna lučka za sušenje, saj brez nje laka ni mogoče utrditi. Takšna lučka stane nekaj 10 evrov in je pri utrjevanju laka zelo hitra in učinkovita. Roko enostavno položite tako, da so sveže nalakirani nohti pod lučko, ki poskrbi za utrjevanje laka v zelo kratkem času. Prav zaradi takšnega utrjevanja je taka manikira tako zelo odporna in zelo dolgotrajna.

V primeru, da ste do sedaj zaradi takšne manikire obiskovale kozmetičarko ali manikerko, lahko sedaj vse potrebno zanjo kupite na Mollonpro.si, kjer prodajajo profesionalne izdelke in opremo v ta namen. Tam boste dobile prav vse, kar potrebujete, za to, da si nohte lepo in profesionalno uredite doma. Z nekaj vaje bo takšno urejanje nohtov, lakiranje in utrjevanje pod lučko postalo rutina, vaša manikira pa bo vsakodnevno res popolna!